Diana Luijben

AANPAKKER.

Diana is momenteel actief als Interim Controller bij Saval in Breda.

Ze heeft een afgeronde SPD opleiding en ruim 10 jaar allround ervaring. Deze ervaring heeft ze eerst in administratieve hoek opgedaan en vervolgens als (assistent-)controller. Ze is in staat volledig zelfstandig administraties te voeren en de rol van sparring partner op zich te nemen. Daar komt nog bij dat Diana implementatie- en procesverbeteringservaring heeft, wat in combinatie met haar IT affiniteit een gouden werktuig is voor uiteenlopende, toekomstige opdrachten.  

In haar vrije tijd blijft Diana graag in vorm door tijd Zumba te beoefenen – een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness. Zittend brengt ze haar vrije tijd het liefst aan de pokertafel door, waar haar sterke kant – het nemen van weloverwogen beslissingen – haar meehelpt in de strijd om de fiches.

Haar vrienden- en familiekring omschrijft haar als een geïnteresseerde, spontane dame die alles regelt als je het aan haar overlaat. Ga je op vakantie? Dan regelt Diana het huisje, de huurauto en de vliegtickets tegen de beste prijs. Wil je weten waar die ene knop op je laptop precies voor dient? Diana struint het internet of de handleiding af tot ze een antwoord voor je heeft. Vraag je haar om hulp, dan begint ze bij ‘a’ en stopt ze niet, voordat ze het tot en met ‘z’ voor je heeft geregeld. Regelen is ‘haar ding’, waardoor ze ook wel bekend staat als regelneef.

Ze is minder goed in klussen, maar als er geklust moet worden, dan regelt ze wel dat dat goed komt. 

Diana is communicatief zeer vaardig, houdt van aanpakken, vastbijten en afronden. Ze is spontaan en doet wat ze zegt. Kortom; een echte aanwinst voor ieder team.

Meer weten over Diana? Bekijk haar LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Freek Klerx
Freek Klerx
Interim Finance Professional
Bekijk Freek's profiel
Rogier van Suylekom
Rogier van Suylekom
Interim Finance Professional
Bekijk Rogier's profiel
Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel
Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel