Desmond Forsthövel

Desmond is woonachtig in Gouda en is actief als Auditor bij O2 Accountants in Culemborg. 

Hij krijgt energie van het oplossen van financiële vraagstukken en het verbeteren van de interne organisatie. Eerst inventariseren, dan analyseren en vervolgens een plan van aanpak maken; dat is de werkaanpak van Desmond. Doelgericht en vasthoudend zijn twee eigenschappen die zijn manier van werken goed typeren. Daarnaast geeft altijd 100% en trekt anderen hierin mee, waardoor hij de beoogde resultaten vrijwel altijd weet te behalen. Door zijn studie Accountancy aan Hogeschool Rotterdam te combineren met meer dan zes jaar ervaring, is hij tegenwoordig inzetbaar is als (Assistent) Controller, Teamleider, Accountant, AO/IC of Reporting Specialist.

In zijn vrije tijd voetbalt en volleybalt hij graag. Dit zijn niet geheel toevallig teamsporten, want Desmond is een echte teamplayer. Klaarstaan voor anderen en op een fijne en toch duidelijke manier communiceren maken van hem die onmisbare schakel in het groepsproces. Zijn vrienden en familie typeren hem ook als een zachtaardige man die altijd klaarstaat voor anderen, en bovendien alles doet en laat voor het belangrijkste in zijn leven: zijn gezin. Veel van zijn vrije tijd spendeert hij dan ook door met zijn vrouw- en zoonlief een dagje, weekendje of weekje weg te gaan.

Inventariserend en analytisch vermogen gecombineerd met bezieling en een hart van goud. Bovendien een teamplayer pur sang, dat is Desmond.

Meer weten over Desmond? Bekijk dan zijn CV of LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel
Nicky Vermaas
Nicky Vermaas
Interim Finance Professional
Bekijk Nicky's profiel
Mark van Es
Mark van Es
Interim Finance Professional
Bekijk Mark's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel