Daan Schoof

Recruiter

Behulpzaam, eerlijk, sociaal vaardig. Daan studeert Commerciële Economie aan Hogeschool Avans in Breda en is momenteel bezig met een Minor Digital Nomads.

daanschoofsalessupportuit1.png

Hij heeft werkervaring opgedaan in verschillende marketing- en salesfuncties bij uiteenlopende bedrijven en volgens oud-collegae aldaar is Daan een dienstvaardige collega die het hoofd te allen tijden koel houdt. Het is belangrijk dat je hem niet voor laconiek aanneemt, want dat is hij allerminst. Hij zet altijd zijn beste beentje voor, weet zich snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving en voelt goed aan wat een team van hem nodig heeft. Door zijn continue eerlijkheid weet je bovendien precies wat je aan hem hebt.

Daan is, voorzichtig gezegd, een sportief type. Zo is hij in zijn vrije tijd zo’n drie keer per week in de sportschool te vinden om fit te blijven. Daarnaast vindt hij ook padellen en voetballen erg leuk om te doen en is hij in de zomer nogal eens op zijn wielrenfiets te vinden om zijn conditie op peil te houden. Verder gaat hij ook graag met vrienden of zijn vriendin naar de stad, maar als je hem vraagt waar hij het allerliefst is, dan is dat toch met goed weer op het strand.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!