Daan Gunst

Daan is momenteel actief als interim financieel medewerker bij DentConnect in Oosterhout en komt per 14 september beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Met een HBO Finance & Control op Avans Hogeschool op zak en uitstekende vaardigheden in Exact, Excel en boekhouden in het algemeen, is Daan klaar voor een toekomst op de financiële afdeling. Daan heeft werkprocessen snel door en weet gemakkelijk verbanden te leggen, waardoor hij analytisch vaak erg sterk uit de hoek komt. Daarnaast kun je van hem op aan als collega, aangezien hij (volgens oud-collega’s) nooit te beroerd is om iets voor een ander te doen.

Dat laatste komt waarschijnlijk door zijn open karakter. Daan lacht dan ook graag en veel en is vrijwel altijd – als we zijn vrienden moeten geloven en dat doen we – in een positieve bui. Die vrienden zitten in hun vrije tijd dan ook graag met Daan op terras; iets wat overigens wederzijds is. Verder vult hij zijn vrije tijd graag door iets te ondernemen met zijn vriendin. Maar, ook voor een potje zaalvoetbal, een weekje wintersport of een lekkere vakantie naar een warm oord kun je Daan spreekwoordelijk wakker maken. Verder heeft hij al sinds zijn 7e een passie voor pianospelen, iets waar hij nooit genoeg van zal krijgen.

Wil jij iemand op je afdeling met een sterk analytisch vermogen? Wil je iemand die met zijn ontvankelijke uitstraling en positieve instelling gemakkelijk groepscohesie creëert binnen je team? Wil je iemand die graag een stapje extra zet voor anderen?

Dan is Daan je man. Bekijk hier het cv van Daan. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Robert-Jan van Megen
Robert-Jan van Megen
Sales Support
Bekijk Robert-Jan's profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel
Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel