Chris van Aert

DOORKIJKER.

Chris werkt momenteel als interim financial bij Medsen Apotheken in Breda.

Neem een grote bak met financieel administratieve ervaring en bedek die met een flinke dot analytische vaardigheden. Combineer die combinatie die je dan al hebt met een goed stel hersenen en je hebt de zakelijke kracht van Chris te pakken. Mede door deze kracht weet hij vrijwel altijd razendsnel inzicht en overzicht te krijgen in nieuwe financiële of administratieve uitdagingen.

Verder gaat Chris graag de uitdaging op het voetbalveld in het eerste elftal van zijn lokale club in Wernhout. Op dat veld is hij erg actief en laat hij zien wat hij op de werkvloer ook is; een echte teamplayer. Voor zijn welverdiende rust na een lange dag werken of een heftige wedstrijd zoekt hij graag zijn luie bank op vanwaar hij naar een Netflix-serietje of Premier Leaguewedstrijdje kijkt.

Chris wordt door oud-collegae geroemd om zijn openheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Oftewel: een fijne collega waar je altijd op kunt rekenen. In zijn vrije tijd of bijvoorbeeld tijdens een vrijdagmiddagborrel voegt hij daar graag nog ‘gezelligheid’ aan toe. Volgens zijn vrienden is hij niet voor niets: een gezellige vriend waar je (ook dus) altijd op kunt rekenen.

Familielid, vriend, collega of opdrachtgever? Op Chris kun je bouwen.

Meer weten over Chris? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Freek Klerx
Freek Klerx
Interim Finance Professional
Bekijk Freek's profiel
Chris van Aert
Chris van Aert
Interim Finance Professional
Bekijk Chris' profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel