Boudewijn Jagers

Boudewijn sluit half juni zijn project af als Interim Financial bij TEAM in Vlissingen.

In de afgelopen jaren heeft Boudewijn intensief samen gewerkt met verschillende afdelingen die betrokken zijn bij de financiële administratie. Hierdoor heeft hij zich goed kunnen verdiepen in de verschillende processen binnen de verwerking van financiële gegevens. Zodoende heeft hij uiteenlopende kennis als Interim Financial Professional opgedaan.

In zijn vrije tijd is Boudewijn veel op de sportvelden te vinden. Hij is een fervent hockeyer; iets wat hij al sinds jaar en dag doet. Maar, net als op het gebied van werk, is Boudewijn op het gebied van sport ook fan van afwisseling en nieuwe uitdagingen. Op bijna dertigjarige leeftijd zal hij voor het eerst zijn voetbalschoenen aantrekken en er in een competitie achter komen of hij ook daarin kan floreren.

Verder vindt hij het leuk om avondjes uit of weekendjes weg te organiseren, waarmee hij vrienden-, familie- of kennissenkringen graag op een leuke manier bij elkaar brengt. Op zo’n avond of tijdens zo’n weekend is de kans groot dat je lekker uiteten gaat, want dat is iets waar hij niet snel genoeg van krijgt.

Zijn familie vindt hem sportief en sociaal, iets wat wij kunnen beamen. Zijn vrienden roemen hem om het feit dat hij iedereen als spin in het web van de vriendengroep bij elkaar houdt. Hij is bescheiden, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn gevoel voor humor en zijn tomeloze enthousiasme te gebruiken om anderen te motiveren.

Tenslotte heeft Boudewijn ruime ervaring in de internationale profit omgeving en is hij die persoon, die in drukke periodes het overzicht behoudt en de rust bewaart.

Meer weten over Boudewijn? Bekijk hier zijn LinkedIn profiel of zijn gehele CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Theun Oostvogels
Theun Oostvogels
Interim Finance Professional
Bekijk Theun's profiel
Freek Klerx
Freek Klerx
Interim Finance Professional
Bekijk Freek's profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Nicky Vermaas
Nicky Vermaas
Interim Finance Professional
Bekijk Nicky's profiel