Bas Kruize

Bas is momenteel actief als interim financial bij Flowserve in Etten-Leur.

Op 1 januari 2018 is Bas in dienst getreden bij Bluefin als Interim Finance Professional. Hij heeft een achtergrond als financial accountant/assistent controller en is sinds 2 januari 2018 actief bij onze opdrachtgever. 

Bas heeft na zijn studie aan de HES werkervaring opgedaan als financieel medewerker en financial accountant. Hij kan plannen als geen ander, wat wellicht zijn allergie voor een té hoge tijdsdruk verklaart. Als iets goed gepland is, is de tijdsdruk namelijk nooit te hoog. Mede door dat planmatige, levert hij vrijwel altijd zijn werk goed én tijdig.

Voorgaande collegae bevestigen dat plannen een sterk punt is, en beoordelen hem verder als ‘zeer fijne collega’ die soms zo zelfstandig is dat het eigenwijs te noemen is. Daarnaast is ‘niet stil kunnen zitten’ een eigenschap die zijn familie soms vervelend vindt, maar die hij als werknemer zeker gewaardeerd ziet.

Verder heb je aan Bas een vriendelijke en open professional. Iemand die altijd aanspreekbaar is, veelal vrolijk is, en soms sarcastisch uit de hoek kan komen. Mocht je graag over games, sport of over het eigenhandig verbouwen van je droomhuis praten, dan moet je tijdens de lunch bij Bas aan tafel schuiven.

Wil je nog meer informatie over Bas? Neem dan eens een kijkje op zijn LinkedIn-profiel of zijn CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Roald Rommens
Roald Rommens
Recruitment Consultant
Bekijk Roald's profiel
Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel
Handerson Botman
Handerson Botman
Interim Finance Professional
Bekijk Handerson's profiel