Bas Kruize

Bas is momenteel actief als interim financial bij Flowserve in Etten-Leur.

Op 1 januari 2018 is Bas in dienst getreden bij Bluefin als Interim Finance Professional. Hij heeft een achtergrond als financial accountant/assistent controller en is sinds 2 januari 2018 actief bij onze opdrachtgever. 

Bas heeft na zijn studie aan de HES werkervaring opgedaan als financieel medewerker en financial accountant. Hij kan plannen als geen ander, wat wellicht zijn allergie voor een té hoge tijdsdruk verklaart. Als iets goed gepland is, is de tijdsdruk namelijk nooit te hoog. Mede door dat planmatige, levert hij vrijwel altijd zijn werk goed én tijdig.

Voorgaande collegae bevestigen dat plannen een sterk punt is, en beoordelen hem verder als ‘zeer fijne collega’ die soms zo zelfstandig is dat het eigenwijs te noemen is. Daarnaast is ‘niet stil kunnen zitten’ een eigenschap die zijn familie soms vervelend vindt, maar die hij als werknemer zeker gewaardeerd ziet.

Verder heb je aan Bas een vriendelijke en open professional. Iemand die altijd aanspreekbaar is, veelal vrolijk is, en soms sarcastisch uit de hoek kan komen. Mocht je graag over games, sport of over het eigenhandig verbouwen van je droomhuis praten, dan moet je tijdens de lunch bij Bas aan tafel schuiven.

Wil je nog meer informatie over Bas? Neem dan eens een kijkje op zijn LinkedIn-profiel of zijn CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Robert-Jan van Megen
Robert-Jan van Megen
Sales Support
Bekijk Robert-Jan's profiel
Stijn  van Opstal
Stijn van Opstal
Business Consultant
Bekijk Stijn 's profiel