Bart Marijnissen

Bart is actief als interim GL Accountant bij Cloetta in Oosterhout. 

Met een Bachelor of Business Administration (BBA), Management, Economics & Law die hij later nog aanvulde met een Post-Bachelor of Controlling, zou je kunnen stellen dat Bart de nodige kennis in pacht heeft om een antwoord te kunnen vinden op ingewikkelde financiële vraagstukken.

Met meer dan dertien jaar ervaring op verschillende finance afdelingen bij uiteenlopende bedrijven, waarvan meer dan zes jaar als interim finance professional bij Yacht en meer dan zes jaar als controller bij TIAS School for Business & Society, heeft Bart de ervaring die ervoor zorgt dat hij om weet te gaan met ingewikkelde financiële vraagstukken.

Als hij een positieve eigenschap van zichzelf moet noemen is dat zijn vastberadenheid. Familie, vrienden én oud-collegae onderschrijven die karaktertrek, en voegen daar betrouwbaarheid, een goede dosis humor én bedachtzaamheid in handelen aan toe. Samenvattend heeft hij een karakter wat van Bart een fijne collega maakt, die goed gedijt in groepsverband en daarnaast ook zelfstandig sterk in zijn schoenen staat; zeker als het op ingewikkelde financiële vraagstukken aankomt.

Hij sport en klust graag in zijn vrije tijd. Ook kijkt hij graag naar sport, maar niet naar iemand die klust, want dan doet hij het dus liever zelf. Verder kan hij erg genieten van een avondje lekker eten en drinken met vrienden. Dit helpt hem niet per se tijdens financiële vraagstukken, maar ontspanning in je vrije tijd is belangrijk voor de focus tijdens werktijd, weet ook Bart.

Hij is proactief en komt afspraken na, beschikt over de juiste kennis, de nodige ervaring en een perfect passend karakter voor een interim job als controller.

Meer weten over Bart? Bekijk dan zijn LinkedIn profiel of zijn CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Stan Lindelauf
Stan Lindelauf
Interim Finance Professional
Bekijk Stan's profiel
Mathijs  Bertens
Mathijs Bertens
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs 's profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel