Anton Koolen

Interim Finance Professional

Nuchter, hardwerkend, sociaal. Met een MBO Bedrijfsadministratie, gevolgd door een deeltijd Bachelor Finance & Control, durven we te stellen dat Anton qua kennis goed beslagen ten ijs komt op iedere financiële afdeling. Anton is niet goed in stilzitten, dus vind je hem buiten de werkweek ook meehelpend in de boerderijwinkel van zijn ouders, werkend in het restaurant in de buurt, tennissend op de tennisbaan, of af en toe hardlopend in de natuur.

antonkooleninterimfinanceprofessionalbluefinuit.png

Meer weten over Anton?

Als je Anton vraagt wat hij in zijn overige vrije tijd het liefst doet, dan antwoordt hij ‘met vrienden afspreken en wellicht gezellig een biertje drinken’. Als je aan Anton vraagt wat hij in zijn vrije tijd het meest doet, dan antwoordt hij: ‘met vrienden afspreken en wellicht gezellig een biertje drinken.’ Wij zijn erg blij dat die twee antwoorden matchen!


Hij houdt niet van de beslommeringen die logge, bureaucratische of sterk hiërarchische organisaties met zich meebrengen. Hij houdt wél van aanpakken, van resultaat boeken en van het werken in teamverband waarbinnen hij zich in no time als behulpzaam en hardwerkend teamlid weet te manifesteren.


Zijn oud-collega’s omschrijven hem als gemakkelijk in de omgang en iemand met een goede balans tussen gezelligheid en een serieuze werkethos. Oftewel: met Anton haal je een teamspeler in huis met wie je kunt lachen én bij wie de mouwen altijd zijn opgestroopt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!