Abraham Avedisyan

Interim Finance Professional

Serieus, behulpzaam, gedreven. Met zijn opleiding Finance & Control stoomt Abraham zich klaar om het verschil te kunnen maken op de Finance afdeling.

abrahamavedisyaninterimfinanceprofessionalbluefinuit

Volgens oud-collegae en oud-werkgevers is hij een serieuze collega die niet bang is om dingen te vragen en altijd klaarstaat als iemand hulp nodig heeft. Ook in de omgang met mensen is Abraham gemakkelijk – ongeacht of diegenen jong, oud, open, gesloten, formeel, informeel of hiërarchisch op een ander niveau zitten.

 

Abraham neemt als hij thuiskomt na een dag hard werken graag even de tijd om tot rust te komen. Fitnessen, wat hij ook erg graag doet, is voor Abraham zowel een vorm van inspanning als van ontspanning, omdat hij tijdens het sporten zijn hoofd weer helemaal leeg kan maken. Verder vindt hij het fijn om tijd door te brengen met familie. Het zorgzame wat hij heeft richting collega’s op de werkvloer, heeft hij ook op privévlak voor zijn familie en vrienden.

 

Ben je op zoek naar iemand die serieus is, iemand die altijd gedreven is én die collegialiteit erg hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben je op zoek naar Abraham.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!