Interim GL accountant Roosendaal

Ben jij op zoek naar een Interim GL Accountant uit Roosendaal? Dan beschikken wij over de kandidaten die jij nodig hebt. 

Wij vinden een Interim GL accountant uit Roosendaal voor jouw bedrijf

Bluefin heeft al meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van finance professionals. Wanneer je dus te maken hebt met het onverwachts wegvallen van een medewerkers kunt u met onze hulp in een kort tijdsbestek een geschikte tijdelijke vervanger vinden. Dringend hulp nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil jij solliciteren voor de functie van Interim GL Accountant uit Roosendaal?

Maak kennis met Bluefin! Als bemiddelaar van finance professionals zijn wij in staat de perfecte match te vinden tussen sollicitant en interim opdracht. Wanneer je bij ons solliciteert zullen we in een persoonlijk gesprek vaststellen wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw ambities liggen. Op basis hiervan kunnen we vaststellen welke opdrachten het beste bij jouw passen. Natuurlijk mag jij uiteindelijk zelf bepalen of je de opdracht aanneemt of niet. Bekijk onze vacatures en kom er achter of er iets tussen zit wat jou aanspreekt.

Waarom een Interim GL Accountant uit Roosendaal via Bluefin inhuren

Er valt veel voordeel te behalen wanneer je er voor kiest om via Bluefin een interimmer in dienst te nemen. Zo hoeft er bijvoorbeeld geen sprake te zijn van een vast arbeidscontract en zijn onze kandidaten geheel flexibel inzetbaar. Daarnaast worden onze interimmers door onze medewerkers begeleid gedurende hun interim traject zodat de kandidaat de draad snel oppakt en volledig mee kan draaien in de nieuwe omgeving. Vele bedrijven waren jou voor en behoren nu tot onze referenties.

Openstaande vacatures

GL Accountant

40 's-Hertogenbosch
Werving & Selectie

For our client BrandLoyalty we're looking for GL Accountant! Would you like to work in an international environment, and do you have strong analytical skills and a great eye for detail?The Finance ...

Bekijk de vacatures

Groei sneller door als Interim GL Accountant uit Roosendaal

Als interimmer zul je ingezet worden bij verschillende bedrijven. Hierdoor doe je veel nieuwe ervaringen op en breid je je netwerk in no time uit. Uiteindelijk bepaal je zelf de invulling van je interim traject. Benieuwd naar de kansen die er voor jou zijn? Neem dan contact op met ons zodat wij de juiste match voor jou kunnen vinden en misschien wordt jij dan onze Interim GL accountant uit Roosendaal.

Veelgestelde vragen

Wat is een General Ledger Accountant?

Bij de financiële administratie van een organisatie komt een hoop kijken. Een General Ledger Accountant is verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van deze administratie. Als General Ledger accountant werk je op basis van boekhoudkundige gegevens en managementgegevens en werk je bijvoorbeeld met periode-, kwartaal- en jaarrapportages van één of meerdere entiteiten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!