Interim GL Accountant inhuren?

De Finance Professionals van Bluefin zijn hét antwoord op een ad hoc behoefte naar tijdelijke en flexibele krachten zonder daarbij werkgeversrisico te lopen. Met het inhuren van een Interim GL Accountant in dienst van Bluefin, waarborg je niet alleen de lopende processen, maar haal je ook nieuwe kennis en inzichten in huis. Gezamenlijk beschikt Bluefin over ruim 35 jaar ervaring in de bemiddeling van Finance Professionals in Zuid-Nederland. Daardoor weten wij altijd de juiste kandidaten aan te leveren ongeacht het vraagstuk. Meer weten? Neem contact met ons op!

Aan de slag gaan als Interim GL Accountant?

De beste match vinden tussen klantvraag en een interim GL accountant. Dat is waar het bij ons om draait. Je kunt met gave projecten aan de slag gaan als interim GL accountant in dienst bij Bluefin, in dienstverband voor de duur van de opdracht of als ZZP-er. Wij zorgen bovendien voor de juiste begeleiding en ondersteuning zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Zullen we kennis maken?

Voordelen inschakelen Interim GL Accountant

Met de inzet van Bluefin beschik je nagenoeg direct over een Interim GL Accountant die weet hoe de klus geklaard moet worden. De interimmers van Bluefin zijn allen zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten en voelen zich snel thuis bij nieuwe opdrachtgevers en projecten. Zeker in crisistijden, zoals het wegvallen van een waardevolle werknemer of bij een plotselinge behoefte aan extra mankracht, moet je kunnen rekenen op capabele Finance Professionals. Doordat de Interim GL Accountant bij Bluefin in dienst is, nemen wij het werkgeversriscio voor onze eigen rekening en zorgen wij bovendien voor passende coaching en begeleiding om maximale prestaties te waarborgen.

Interim GL accountant

Financial Accountant

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Camping Vision is, met de merknamen Allcamps (www.allcamps.nl) en LuxCamp (www.lux-camp.nl), een snelgroeiende aanbieder van campingvakanties in Europa. Via deze merken bieden we verschillende acco...

GL Accountant

40 's-Hertogenbosch
Werving & Selectie

For our client BrandLoyalty we're looking for GL Accountant! Would you like to work in an international environment, and do you have strong analytical skills and a great eye for detail?The Finance ...

Bekijk alle Interim GL accountant vacatures

Persoonlijke ontwikkeling als interim GL accountant

Aan de slag gaan met interim opdrachten is de ideale manier voor jou als GL Accountant om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw blik als buitenstaander maakt jou een ware aanwinst ten opzichte van het vaste personeel. De wisselende omgevingen en verschillende projecten geven jou het voordeel dat je nieuwe kennis en vaardigheden opdoet, ervaringen kunt uitwisselen met diverse collega’s en je netwerk aanzienlijk kunt vergroten. Bekijk onze interim pagina voor meer uitleg.

Veelgestelde vragen

Wat is een General Ledger Accountant?

Bij de financiële administratie van een organisatie komt een hoop kijken. Een General Ledger Accountant is verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van deze administratie. Als General Ledger accountant werk je op basis van boekhoudkundige gegevens en managementgegevens en werk je bijvoorbeeld met periode-, kwartaal- en jaarrapportages van één of meerdere entiteiten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!