Een geschikte Interim Financieel Manager uit Waalwijk vinden

Het kan veel tijd kosten om een geschikte vervanger te vinden voor jouw bedrijf. Een Interim Financieel Manager uit Waalwijk kan de nodige ondersteuning bieden die het bedrijf nodig heeft om door te groeien. Met de werving en selectie procedures van Bluefin kun je rekenen op een geschikte vervanger die al snel de draad oppakt. Wij begeleiden onze uitzendkrachten gedurende het gehele proces zodat er een vliegende start gemaakt kan worden. Kom in contact om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

 

De functie van Interim Financieel Manager Waalwijk bekleden

Ben jij op zoek naar de volgende uitdaging? Bluefin stelt je instaat om in contact te komen met verschillende bedrijven waar jij de leidende rol krijgt als Interim Financieel Manager uit Waalwijk. Op basis van jou kwalificaties, ervaring en persoonlijke doelen zoeken we een uitdaging die het beste bij jou past. Wij beschikken over een ruim aantal vacatures die invulling vereisen. Zo zit er altijd wel een uitdaging bij die perfect aansluit op jouw kwaliteiten.

Voor bepaalde tijd een Interim Financieel Manager uit Waalwijk

Wanneer je er voor kiest om via Bluefin een Interim Financieel Manager uit Waalwijk in dienst te nemen zal er geen sprake zijn van een vast arbeidscontract. Hierdoor kan je gewoon afscheid nemen wanneer het afgesproken traject doorlopen is. Kom je er niet helemaal aan uit of heb je nog prangende vragen? Bespreek het dan met een van onze specialisten.

Waarom een interim functie als Financieel Manager Waalwijk beter kan zijn

Als interimmer krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Hiermee vergroot je niet alleen je netwerk maar doe je ook veel ervaring op binnen verschillende branches. Dit doe je niet in je eentje. Met persoonlijke begeleiding zorgen we er voor dat jij altijd goed voorbereid bent op jouw nieuwe taak.

Veelgestelde vragen

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!