Behoefte aan een Interim Financieel Manager in de omgeving van Rotterdam?

Het vinden van de juiste Interim Financieel Manager in Rotterdam kan soms heel veel tijd kosten. Om op korte termijn de juiste vervanger te vinden moet hij niet alleen bij de organisatie passen maar ook over de juiste kwaliteiten beschikken. Bluefin kan je hierbij helpen. Met ruim 35 jaar aan gebundelde ervaring in de werving en selectie van finance professionals zijn wij in staat om in korte tijd de juiste kandidaat te vinden. Meer weten over ons of over de mogelijkheden die wij aanbieden? Neem contact op.

 

Aan de slag gaan als Interim Financieel Manager in Rotterdam

Beschik jij over voldoende kennis en kunde voor de functie Interim Financieel Manager Rotterdam en wil je je horizon verbreden. Maak dan kennis met Bluefin. Dankzij een ruim netwerk aan organisaties vinden wij altijd een opdracht die bij je past. Zo kun jij als Interim Financieel Manager in Rotterdam waardevolle ervaring op doen en je eigen netwerk uitbreiden. Meer weten over interim dienstverband of wil je direct solliciteren, neem dan contact op met ons.

Waarom een Interim Financieel Manager Rotterdam een goed idee is

Bluefin is in staat om snel een geschikte vervanger te vinden. Hiermee bespaar je kostbare tijd en kun je rekenen op een kandidaat die van meerwaarde zal zijn voor je bedrijf. Daarnaast worden onze kandidaten van voldoende coaching en begeleiding voorzien zodat het interim project goede banen geleid kan worden. Wanneer er geen behoefte meer is aan een Interim Financieel Manager Rotterdam kan er eenvoudig afscheid genomen worden.

Als Interim Financieel Manager Rotterdam wordt je ondersteunt door Bluefin

Je persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, daarom begeleiden we je gedurende het hele traject. Hierdoor zal je je al snel thuis voelen in de nieuwe omgeving. Je zult ook in contact komen met andere Bluefin collega’s waarmee je je ervaringen kunt uitwisselen. Sta jij te popelen om als Interim Financieel Manager in Rotterdam aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacaturepagina voor alle actuele vacatures. 

Veelgestelde vragen

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!