Interim Financieel Manager Den Bosch

Op zoek naar een nieuwe Interim Financieel Manager?

Met meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring in het bemiddelen van finance professionals weten wij altijd de juiste kandidaat te vinden. Heb jij dus op korte termijn de hulp nodig van een Interim Financieel Manager uit Den Bosch, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Onze kandidaten beschikken over een ruime hoeveelheid kennis van zaken om de interim opdracht succesvol af te ronden. Verschillende bedrijven waren je voor, hun ervaringen zijn te lezen op onze referentiepagina.

Werkzaam zijn als Interim Financieel Manager Den Bosch

Vind jij het niks om iedere dag door dezelfde file te rijden en achter hetzelfde bureau te moeten zitten? Als interimmer zal je werkzaam zijn bij verschillende gerenommeerde bedrijven die jou expertise goed kunnen gebruiken. Ben jij het financiële zwaargewicht die deze uitdaging aan durft te gaan? Solliciteer dan meteen voor de functie van Interim Financieel Manager Den Bosch of bekijk onze overige vacatures.

De voordelen van een Interim Financieel Manager Den Bosch

Met onze werving en selectieprocedure vinden wij altijd de meest geschikte kandidaat voor jouw interim opdracht. Wanneer je via Bluefin een Interim Financieel Manager uit Den Bosch aanneemt hoef je je geen zorgen te maken over de werkgeversverplichtingen. Daarnaast kun je bij het beëindigen van interim traject makkelijk afscheid nemen van de interim werknemer.

De ondersteuning van Bluefin voor een Interim Financieel Manager Den Bosch

Wanneer je bij Bluefin solliciteert voor de functie van Interim Financieel Manager in Den Bosch kun je op verschillende vormen van hulp rekenen van Bluefin. Zo brengen we je in contact met verschillende bedrijven binnen ons netwerk waarmee je kunt samenwerken en wordt je gedurende het interim traject ondersteund door een van onze medewerkers. Bij ons wordt je klaargestoomd voor iedere uitdaging!

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!