Interim Financieel Directeur Rotterdam

Direct een Interim Financieel Directeur in Rotterdam nodig?

Heb je voor je bedrijf per direct een Interim Financieel Directeur in Rotterdam nodig? Bluefin is gezamenlijk al 35 jaar expert in de bemiddeling van financials. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is, dat je voor deze functie een vakbekwaam en betrouwbare kracht in huis haalt. Dankzij onze zorgvuldige selectieprocedure en specialistisch netwerk, werkt Bluefin enkel samen met competente financials. Bluefin is bovendien NEN 4400 1 gecertificeerd.

Vacatures Interim Financieel Directeur Rotterdam

Ben jij de professional die op zoek is naar afwisseling en uitdaging als Interim Financieel Directeur in Rotterdam? Dan maken we graag kennis met je. Wij introduceren jou in een specialistisch netwerk waarin wij vaktechnische kennis delen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook bieden wij je professionele begeleidingstrajecten om je op weg te helpen bij je opdracht als Interim Financieel Directeur in Rotterdam. Interesse? Neem contact met ons op of solliciteer direct via de onderstaande buttons.

Interim inschakelen via Bluefin

Het inschakelen van een interimmer wordt door sommige bedrijven gezien als ‘noodoplossing’. Maar heb je wel eens gedacht aan de voordelen die een Interim Financial met zich meebrengt? Zo ben je zeer flexibel in de duur van aanstelling en haal je zeer specifieke, maar uitgebreide vakkennis in huis. Bij Bluefin geniet je dankzij strategische bemiddelingen bovendien van zeer concurrerende tarieven. Regionale bemiddeling staat bij ons centraal. Dit zorgt niet alleen voor lagere kosten, maar ook voor meer flexibiliteit, betrokkenheid en minder tijdsverspilling. Dit geldt voor alle partijen.

Kom jij voor ons werken als Interim Financieel Directeur Rotterdam?

Wanneer je bij ons als Interim Financieel Directeur in Rotterdam komt werken dan zijn jouw keuzes flexibel. Zo kan je ervoor kiezen om op vaste basis voor Bluefin te komen werken. Bluefin betaalt dan je salaris en draagt premies voor je af. Bij ziekte wordt jouw salaris doorbetaald en je hebt recht op vakantiedagen. Liever als ZZP aan de slag? Geen probleem, bij Bluefin kan het allemaal. Wij gaan altijd regionaal voor jou op zoek, dat bespaart geld en tijd en tijd voor iedereen. Ontdek de interim mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!