Interim Financieel Directeur

Vragen de omstandigheden om een Interim Financieel Directeur die tijdelijk, flexibel en direct inzetbaar is? Maak dan kennis met Bluefin. Gezamenlijk beschikken wij over ruim 35 jaar ervaring in de werving & selectie van Finance Professionals. Hierdoor weten wij haarfijn jouw wensen te vertalen en dragen wij de juiste kandidaat aan die de klus kan klaren. Onze kandidaten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten, zodat u erop kan vertrouwen dat zij snel hun plek weten te vinden in de organisatie. Ontdek wat Bluefin voor jouw organisatie kan betekenen.

Aan de slag gaan als Interim Financieel Directeur?

Ben jij een hands-on financieel zwaargewicht? Dan maken wij graag kennis met je! Bluefin is specialist in interim opdrachten in regio Zuidwest-Nederland. Wij gaan tot het uiterste om jou als Interim Financieel Directeur te matchen met de opdracht waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En die uiteraard mooi aansluit op jouw ambitie en kwaliteiten.

Voordelen inschakelen Interim Financieel Directeur

Met behulp van Bluefin, haalt u direct een bekwame Interim Financieel Directeur binnen uw organisatie die zijn expertise benut om uw organisatie vooruit te helpen. Wij werken met interimmers die flexibel inzetbaar zijn op de momenten wanneer het gewenst is. Doordat wij al lang actief zijn als bemiddelaar van financials, gaat onze relatie met interimmmers vaak al jaren terug. Hierdoor weten wij goed waar ze toe in staat zijn en beschikken wij over de juiste referenties

Te werk gaan als Interim Financieel Directeur?

Bluefin beperkt zich niet tot de bemiddeling en beseft dat er meer komt kijken bij de succesvolle invulling van een interim opdracht. Wij geven je de juiste begeleiding zodat we samen kunnen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze succesvolle bemiddelingen hebben een uitgebreid netwerk opgeleverd waardoor wij je regelmatig in contact kunnen brengen met opdrachtgevers van uitdagende interim opdrachten. Maak kennis met de kracht van Bluefin.

Bij interim opdrachten werken we met een mix van Interim Finance Professionals in dienst bij Bluefin, een dienstverband voor de duur van de opdracht en ZZP-ers. Ieder heeft zijn eigen voorkeur en we geven je hierin de volledige vrijheid om de keuze te maken die jou het beste ligt. Onze medewerkers informeren je graag.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!