Inhuren van een Interim Financial Controller in de omgeving van Tilburg?

Ben je in omgeving Tilburg op zoek naar de expertise en betrouwbaarheid van een vaste Financial Controller maar is een flexibele inzet gewenst? Dan is het inhuren van een interimmer een uitstekende optie. Er zijn verschillende redenen om een Interim Financial Controller in dienst te nemen. Het kan zijn dat je over onvoldoende capaciteit beschikt om het aantal opdrachten te verwerken of omdat er simpelweg een medewerker tijdelijk buiten dienst is getreden. Om welke reden dan ook, Bluefin zorgt er voor dat jouw bedrijf weer op volle toeren kan draaien. Wij verbinden lokaal talent met interim opdrachten. Kan jouw bedrijf ook hulp gebruiken, neem dan contact met ons op.

Ben jij dé ideale Interim Financial Controller kandidaat in Tilburg?

Als Interim Finance Controller ga je aan de slag met wisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers in Tilburg. Bluefin zorgt er voor dat jij als specialist gekoppeld wordt aan de interim opdrachten die het beste bij jou passen. Daarnaast werken we samen aan je persoonlijke ontwikkeling zodat jij je al snel thuis voelt en het maximale haalt uit je interim periode.

Bluefin matcht jou aan de beste Interim Financial Controller uit Tilburg

Met ruim 35 jaar gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van financiële kandidaten, hebben we een werving- en selectieprocedure ontwikkeld waarmee wij snel tot de beste match komen tussen werkgever, opdracht en kandidaat. Zo zijn er al veel bedrijven en kandidaten die hiervan hebben geprofiteerd, hun reacties zijn te zien op onze referentiepagina.

Openstaande vacatures

Financial Controller

40 Terneuzen
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Terneuzen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de finance afdeling. Als Financial Controller zorg je voor een verantwoorde aanpak op het gebied van financiën ...

Financial Controller

Finance 40 Utrecht
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in Utrecht zijn we op zoek naar een ambitieuze Finance Professional die de groei van één van de snelst groeiende software bedrijven kan bijhouden. De werkomgeving is dynam...

Bekijk de vacatures

Durf jij het aan als Interim Financial Controller Tilburg?

Als Interim Financial Controller Tilburg krijg je de mogelijkheid om je expertise nog verder uit te breiden. Je komt in contact met verschillende bedrijven waardoor je netwerk beduidend groter zal worden. We helpen je graag met het vinden van de opdracht die bij je past, neem hiervoor contact met ons op of bekijk onze vacaturepagina.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!