Op korte termijn een Interim Financial Controller uit Breda nodig?

Heb jij de expertise en betrouwbaarheid nodig van een vaste werknemer maar gaat flexibiliteit ook een grote rol spelen? Dan is het inhuren van een interimmer het overwegen waard. Hier komt natuurlijk wel wat werk bij kijken. Wervingsprocedures kunnen lang duren waardoor het zomaar al te laat kan zijn om nieuw personeel in dienst te nemen. Bluefin helpt je dit te voorkomen. Met meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring is Bluefin in staat de perfecte match te vinden tussen werknemer en interim opdracht.

 

Beginnen als Interim Financial Controller in Breda?

Wil jij veel ervaring opdoen en tegelijkertijd je netwerk uitbreiden? Solliciteer dan voor de functie van Interim Financial Controller Breda!  Als je als interimmer wordt ingezet via Bluefin krijg je de kans om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan. Samen vinden we een interim opdracht die het beste bij jou past en aansluit bij jouw ambities. Zie jij het zitten om direct als interimmer aan de slag te gaan, bekijk dan onze vacaturepagina!

De perfecte match tussen organisatie en Interim Financial Controller uit Breda

Als expert op het gebied van bemiddeling in finance professionals weten wij als geen ander de link te leggen tussen werkgever en werknemer. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kwalificaties van de kandidaat maar ook naar de achtergrond, de kernkwaliteiten en de ambities. Daarnaast bieden wij onze interimmers ook begeleiding aan zodat zij zich al snel thuis voelen in de nieuwe omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van de bedrijven die jou voor waren? Bekijk dan onze referentiepagina.

Wonen en werken als Interim Financial Controller in Breda

Vind jij het ook zo vervelend om iedere dag weer in de zelfde file te staan? Als interimmer maak je dit probleem niet meer mee. Samen met Bluefin kijken we welke opdracht jou het meeste aanspreekt en dus ook qua locatie het meest aantrekkelijk is. Zo zorgen we er samen voor dat jouw tijd efficiënter wordt besteedt en jij beter past bij de bedrijfscultuur.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!