Inhuren van een Interim Financial Controller

Soms hebben organisaties tijdelijk een extra paar handen nodig. Hetzij vanwege het uitvallen van een werknemer of misschien vanwege het opschroeven van de bedrijfsambities waarbij een blik van buitenaf zeer waardevol kan zijn. Wat de reden ook mag zijn, je zit natuurlijk niet te wachten op een langdurig wervingsproces waarbij het maar de vraag is of je de juiste kandidaten treft.

Bij het inschakelen van Bluefin voor de bemiddeling van Interim Financial Controller kandidaten, kun je rekenen op deskundige en ervaren kandidaten die de draad snel oppakken. Je geniet van maximale flexibiliteit doordat diverse werkgeversverplichtingen niet van toepassing zijn bij interim opdrachten. Je kunt daarom eenvoudig afscheid van elkaar nemen indien de interim opdracht op z’n einde loopt. Wil je weten wat Bluefin voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan in contact met ons!

Ben jij de Interim Financial Controller die we zoeken?

Een voorsprong behalen in de arbeidsmarkt? Ga aan de slag als Interim Financial Controller! Je doet waardevolle kennis en kunde op dankzij de wisselende omgevingen en opdrachten. Het is bovendien een uitgelezen kans om je netwerk te vergroten. Daarnaast investeert Bluefin ook in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en begeleiding. We ontdekken graag jouw kwaliteiten, vaardigheden en wensen zodat we je kunnen koppelen aan de beste Interim Financial Controller opdracht!

Bluefin levert de beste Interim Financial Controller

Het tot stand brengen van de beste match tussen werk, kandidaat en werkgever vormt de kern bij Bluefin. We zijn specialist in de bemiddeling van Financials in Zuidwest-Nederland. In onze strenge werving- en selectieprocedure kijken we niet alleen naar de vaardigheden, ambities en kwaliteiten van een Interim Financial Controller kandidaat. We letten ook op de soft skills zodat wij de beste match met de organisatiecultuur kunnen waarborgen. Gezamenlijk beschikken we binnen Bluefin over ruim 35 jaar ervaring in dit vakgebied. Dit helpt ons om te doorgronden welke Interim Financial Controller kandidaat ècht het verschil gaat maken.

Ga jij de uitdaging aan als Interim Finance Controller?

Aan de slag gaan als Interim Financial Controller geeft je de mogelijkheid om je deskundigheid naar een hoger niveau te tillen. Je doet veel ervaring, kennis en nieuwe inzichten op doordat je in contact komt met uiteenlopende projecten en opdrachtgevers. Bijkomend voordeel: je vergroot je netwerk aanzienlijk. Hoe je aan de slag kunt gaan als Interim Financial Controller, lees je op onze interim pagina.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!