Detachering financieel personeel

Voor de detachering van financieel personeel is het belangrijk dat er een match gevonden wordt tussen de persoon en zijn kennis, ervaring en karaktereigenschappen, de openstaande vacature én het bedrijf en zijn cultuur. Met die drie aspecten in ogenschouw kan de zoektocht beginnen. Bluefin is gespecialiseerd in dit detacheringsproces.

Bemiddeling specialist financieel personeel

Bluefin is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het detacheren van financieel personeel. Met onze grote vijver van financial professionals, weten we de vraagstukken omtrent financieel personeel van onze opdrachtgevers keer op keer op te lossen. Onze professionals hebben allemaal een selectieprocedure doorlopen en zijn getoetst op hun competenties. Of het nu om een junior professional of iemand met veel ervaring gaat, en of het nu om een interim-job, een vast aanstelling of een freelance-opdracht gaat, Bluefin heeft de knowhow en de middelen om te kunnen bemiddelen.

Belangrijke aspecten voor detachering financieel personeel

Voor de detachering van financieel personeel zijn een aantal aspecten belangrijk. Ieder bedrijf, iedere (interim)functie en ieder persoon is anders. Bij detachering speelt het tijdsaspect vaak ook een grote rol, aangezien een positie snel gevuld dient te worden.

Een goede pool van financial professionals

Een van de belangrijkste aspecten voor succesvolle detachering van financieel personeel, is de pool waaruit de financial professionals gevist kunnen worden. Die vijver met financiële vissen bij Bluefin is niet alleen groot, maar alle vissen die erin zitten zijn ook nog eens op hun competenties getoetst. Kwantiteit én kwaliteit gaat hierin samen. Dat is een belangrijke reden dat we ‘always a good catch’ kunnen beloven.

Een goed netwerk van betrouwbare zzp'ers

Naast onze pool van te detacheren professionals, beschikken we bij Bluefin ook over een groot netwerk aan zzp’ers die verschillende interim functies kunnen vervullen. Mocht er in onze eigen vijver van financial professionals dus geen match gevonden worden, dan hebben we altijd nog een vijver van zzp’ers waar we onze hengel uit kunnen gooien.

Een match op zowel inhoud als cultuur en persoonlijkheid

Een ouderwetse manier van detacheren gebeurt vooral op de inhoud. Er wordt dan alleen gekeken naar iemands competenties en de eisen van de functie. Bij Bluefin gaan we daar iets verder in. We willen ook weten of de cultuur van het bedrijf en de persoonlijkheid van de persoon bij elkaar passen. Dat maakt namelijk het verschil tussen ‘iemand die het werk zou kunnen doen’ en ‘een echte match’.

Snel die juiste catch aan tafel

Bij detachering is het vaak het geval dat er snel iemand nodig is. Het is dan dus van belang dat er snel gehandeld wordt, maar net zo belangrijk is dat het een ‘good catch’ is. Als het namelijk geen match is tussen kandidaat en bedrijf, dan heeft niemand er natuurlijk iets aan.

Bluefin als detacheringsbureau financieel personeel

Met Bluefin heb je ‘always a good catch’. Met ons grote netwerk van financiële professionals, onze winnaarsmentaliteit en de meer dan 35 jaar ervaring zorgen we ervoor dat we onze opdrachtgevers tevreden stellen. Wij werken met opdrachtgevers en mensen. We koppelen geen cv’s aan functies, maar wij verbinden personen en hun karakters, kennis en ervaring met functies binnen bedrijven en hun cultuur.

Benieuwd of we bij Bluefin iets voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!